(Android/iOS) Empire Warriors: Offline Games хакване на повече кристали
Feb 15, 2022 17:15:12 GMT -6
Post by sweetbamecadazz on Feb 15, 2022 17:15:12 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
Всички отрицателни коментари. Не разбирам. Тази игра е наистина невероятно трудна, но ви дава шанс за борба
Получете Age of Dynasties – Microsoft Store за bg-BG
Харесвам играта и играта е предизвикателна, но рекламите са дефектни и за да получите предимството от рекламата, трябва да гледате рекламата 2 или 3 пъти, за да проработи предимството. Много смущаващо. И кристалната ферма беше намалена след актуализация. Мислех, че трябва да оголиш играта по-добре с актуализацията, а не да затрудняваш придобиването на сила.
タワーディフェンス: Offline Games 頭脳系 stgk
Empire Warriors: Offline Games е в горната част на списъка с Стратегически приложения за категории в Google Playstore. Има наистина добри оценки и отзиви.
Crazy Cooking Chef Simulare duag
The ceremony was compared to another event, the Olympic Games in post-war ... its own post-empire identity, whatever that actually is (The New York Times,
Empire Warriors: Offline Games Strategiya cypy
Добре е да убиеш времето. Въпреки това, ако искате да преодолеете трудности, различни от нормалните, трябва да платите, за да спечелите.
(PDF) VALUES: WRITTEN IN THE STARS; PROMOTED BY ...
Супер е
тази игра е добра. майка ми наистина харесва тази игра толкова много, както и аз.
Ign Daily Fix - Game Developers Conference 2014 ... Simcity - Offline Play Trailer ... Battlefield 4 ...
Това е страхотна игра, но защо не актуализират режима на титан? чаках го от много време..
Направете "Цял екран" в настройките. Просто е толкова досадно, че трябва да плъзгате нагоре и надолу, само за да видите вражески вълни, които ме карат да губя всеки път
Приятна игра, обичам седмичните турнири. Иска ми се разработчиците да могат да добавят няколко различни карти за турнирите и да се върнат и да завършат това „предстоящо скоро“ нещо, което е на картите от това, което изглежда като една година! Сега съм на последното ниво в режима на ада и никога не ми се е налагало да плащам истински пари, което е рядкост в наши дни! Ако просто добавят нещо ново, с удоволствие бих купил последния герой с истински пари, тъй като той е единственият, който не може да бъде придобит с месеци на шлифоване!
Age of Warring Empire - Начало | Facebook
Wild Sky TD за PC / Mac / Windows 11,10,8,7
Твърде много, за да харчите за надграждане, все пак врагът ви е твърде труден за победа дори в нормален режим
Empire Warriors: Offline Games Stratégiai játékok bsc
има някаква грешка, която изпитах в играта, моля, отстранете проблемите възможно най-скоро... благодаря ви..
Download Хранители карт и магии 0.0.21 Latest Version ...
Честно казано, по отношение на геймплея, тази игра е доста гладка. Харесва ми да го играя и това е добро забавление. Харесва ми как нивата ви не се рестартират, когато превключвате раздели (това беше проблем, който имах с подобни игри). Въпреки че едно нещо, което ме дразнеше, беше това на героя. Вие, момчета, напълно ограбихте League of Legends. Отмъкнахте Wukong, Jarvan4 и Evelyn почти точно. Не е трудно да се забележи. А за покупките в играта те са толкова невероятно скъпи. Трябва да ги намалите
Играта е добре. Контролите и отзивчивостта са изостанали. Има твърде много припокриване на картата при натискане на бутони. Наистина влияе на възпроизвеждането. Би било по-добре, ако можете да намалите мащаба или ако има повече място около ръбовете на картата.
Най-добрите Android игри от Google Play, които понастоящем са дисконтирани. ... Empire Warriors: Tower Defense Jogos Offline Game.
Направих някои покупки в приложението и също прекарах няколко дни, работейки върху други приложения, за да мога да получа „безплатните“ скъпоценни камъни. Когато получих „безплатните“ скъпоценни камъни, получих само 1/4 от това, което играта каза, че ще получа. За да се влошат нещата, всичките ми покупки в приложението бяха изтрити и всички скъпоценни камъни и кристали, които бях запазил, за да мога да си купя добър герой, бяха изтрити. Ужасен начин за правене на бизнес, направо кражба. Ще каже на всички какво прави това приложение.
анимациите са изчистени, със сладки герои и художествен стил, мисля, че играта е страхотна за това, което е. просто ми се иска да е малко по-лесно да се получат нови герои, без да харчиш толкова много пари
Много по-добре от бързането на кралства. Има по-добър геймплей и можете да отключите герои. Браво момчета.
много скучна игра, някой знае ли как се играе тази игра. Най-лошата му игра. моля, не инсталирайте тази игра и спестете ценното си време
Бива
Рекламните награди не работят, турнирът срива играта и всичко е твърде скъпо. Похарчих 10 долара и получих само 2 кули с малко кристали. В други TD игри можех да купя всички кули и някои герои на същата цена
Застой и повтарящ се и изтрива вашите данни, ако попълните безплатни оферти за скъпоценни камъни. Завърших безплатна оферта за поколение, която ми отне повече от седмица, за да завърша за 1k скъпоценни камъни. Вече имах достатъчно в банката. Бях инвестирал повече от една минута от времето си, опитвайки се да се справя с предизвикателството и след състезание всичките ми скъпоценни камъни бяха премахнати. Абсолютно безсмислено и загуба на време. Искам възстановяване на всички пари, инвестирани в тази игра. Ще бъде повдигнато оплакване с google play.
Иска да гледате злокачествени реклами, които се провалят. Гледайте реклами за безплатни неща, каквото и да е. Но половината от времето се проваля. А някои реклами нямат бутон за затваряне, а по-скоро ви отвеждат до магазина за приложения. Ужасно.
Добра игра и графика за мен
Хубава, но P2W игра. Ще се справите чудесно в началото, но докато напредвате, ще откриете, че е невъзможно да спечелите без да купувате специални кули и герои.
Stellar Age: MMO Strategy
Наистина наистина забавна игра без реклами. Наистина ми харесва да изтеглите това приложение
Харесва ми повече от Kingdom Rush, защото мисля, че е по-интересен според мен, дори и други да казват, че е изцепка. но има нужда от много повече. още няколко героя, кули и нива. idk защо, но може би използвам моето устройство, но то изостава много за мен, след като го играя в продължение на една седмица. нивата стават трудни бързо и отнема известно време, за да получите други герои и да ги изравните, което ви кара да повтаряте карти отново и отново, докато успеете да победите по-високо, което също ви отегчава от играта НАИСТИНА бързо
Страхотна игра, това е точно това, което freemium игрите трябва да бъдат. Можете да играете през цялото нещо, без да плащате нито стотинка, но можете да получите страхотни неща с пари в брой. Играта е гладка, лесна за разбиране, но предизвикателна. Графиката е страхотна за този тип игри. Винаги има какво да се прави, страхотна игра!
Страхотна игра в началото, но след това преминете към общата заплата, за да спечелите
Играя Empire Warriors от няколко месеца. Наистина ми е приятно. Обикновено играя само 2 или 3 нива на ден, но е лесно да се всмукаш и да прекараш часове, прекарвайки нива. Системата за повишаване на нивата за кули и герои е добра. Можете да пренареждате точките си, когато искате да персонализирате за нивото, на което играете. Трудността е точно така, че да ме интересува. Обичам да опитвам различни стратегии за преминаване на нива.
Играта се затвори, когато включих телефона си в заспиване. Очаквах да спре автоматично. Моят напредък на вълната не беше запазен.
Платих за герой във флаш разпродажба, която беше 70 ₹ и предлагах ₹ 40 и платих ₹ 30 от моето приложение за телефон, парите се плащат за play store и не се показва никъде, сякаш купих герой или платих парите, можете ли моля, преминете през това веднъж!
Готино
Най-големият недостатък в момента е ужасен графичен бъг, който се случва на случаен принцип, но често, след като се опитам да играя карта или да гледам добавяне. този графичен бъг има различни ефекти като изобразяване на герои/войници/врагове като черни блокове, изобразяване на способности като черни блокове, затъмняване на самата карта, объркване на добавки (понякога до точката, в която те няма да играят) и затъмняване на фон на областта за избор на ниво. редактиране на 2 настройка на графиката на ниско не работи. средните и високите не са по-добри.
Трудно, след като стигнете до ниво 28+. Без значение какво правиш. Не е забавно след това. Деинсталиране.
タワーディフェンス: Offline Games 頭脳系 stgk
прогресът е сведен до безкрайна загуба на време за прокарване на микро трансакции, плащане за прогрес. това студио за разработка копира Kindom Rush с техния художествен стил и много функции на геймплея са сходни - играта също има разчупен английски в себе си. разработчиците не се интересуват от създаването на добър продукт, те просто искат да направят парична машина за доене. ИЗБЯГВАЙТЕ тази игра като чумата, тя не заслужава никаква подкрепа или похвала.
Харесвам тази игра. Графиката му е страхотна. Това е много пристрастяващо. Но единственото нещо, което ме притеснява е, че е толкова трудно да се печелят кристали, които са много важни за надстройките.
Много елементи са извлечени направо от други заглавия без реални иновации (системата с руни е просто грабване на пари). Все още солидно направен и приятен, ако по някакъв начин преминете през огромните стени за заплащане на героите.
Empire Warriors: Offline Games Strategiya cypy
Преди беше 5 звезди, но сега е 3 звезди, защото трудността внезапно се увеличава и нивото стана трудно. Жалко е, защото беше забавна игра, докато не срещнете много трудно ниво. Може би можете да понервите нивото или да подобрите кулите.
Добро изживяване, героят и кулата бяха страхотен дизайн, отнема време за надграждане на вашия герой, ако не игра с пари. Но новият геймплей не е отворен от половин година, почти завърших целия етап. Надяваме се, че новата актуализация на геймплея скоро може да се играе.
Харесвам играта. Просто трябва да имате някакъв ъпгрейд на графиката. Графиките и анимациите са много лоши. Що се отнася до анимацията, защо да нямате еталон за други игри като Clash of Clans. Благодаря!
играта е забавна, но има определена платена стена по средата