Post by sweetbamecadazz on Feb 15, 2022 17:39:24 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové coiny ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Snake.io: Fun Battle .io Games Akcijske igre eahr
Škoda, že to není online multiplayer. Grafika a hratelnost jsou opravdu vybroušené a skinové výzvy a mini souboje s bossy jsou skutečně velmi zábavné. Ale je to všechno proti robotům: pokud uprostřed hry přepnete do režimu letadla, nic se nezmění. Stále zábavná hra na ubíhání času, ale nikdy nebude náročná.
Hrozná hra
Tato hra je jako retard, který se snaží postavit 1000dílnou sadu lega za jednu hodinu, je tak špatná, že vás po prvním spuštění bombardují reklamy, hra je pomalá jako čert, je strašná a schnutí barvy je příjemnější než tato bezcenná hra
Hrozná hra o Laggy a těžko hře hrát Dont Stáhnout Je to zbytečný Dávám to dávat 1 cuz u může hrát to jeho zábava, ale ye㋛︎ シ ︎ シ ︎ シ ︎☹︎𓆉︎☏︎︎☹︎𓆉︎☏︎︎☠︎︎☠︎︎☠︎︎ꙭꙭꙭ ★ ✰𓀬𓃗𓃱𓀡☯︎♲ ︎︎︎⚠︎⚠︎☜︎︎︎ꕥ☯︎☟︎︎︎. 𝕤𝕖𝕖𝕚𝕠𝕤𝕝𝕪 𝕤𝕖𝕖𝕚𝕠𝕤𝕝𝕪 𝐛𝐚𝐝 ʏᴇ ʙʏᴇ 𝓵𝓸𝓵 𝒏𝒈𝒍
Fajn hra do doby nez si uvedomte ze cela hra jste jen vy a zbytek boti. Kazdej měl se chova uplne stejne!
Ne příliš mnoho reklam a tak zábavné, moje sestra a já spolu soutěžíme, kdo získá nejvyšší skóre. (Mohl bych podvádět sledováním reklam, abych se oživil!)😅 Neříkej jí to.😬 Také opravdu návykové.😉
Westfield Chodov for Android - APK Download
Tolik reklam na tuto hru, ať si ji užijeme
Docela zábavné, jen to chce trochu více koření, jako jsou červi io nebo něco podobného, abyste měli pocit, že opravdu dostáváte sílu
velmi zábavné a náročné, můj bratr a sestra se také milují, není co řešit. Tak tohle je láska každopádně si prosím nainstalujte, jsou tu každodenní výzvy, zábavné skiny a mnoho dalšího!! Prosím vás všechny o instalaci. Dík! ! ♤♡♢♧☆ Edit- je to skvělé, ale přeji si tam každý den jako volný mysteriózní skin, takže teď jsem odhalil a ohodnotil 3 hvězdičkami
Zábavné, rozhodně ne online. Kdykoli hraji běžnou hru, uvidím ve hře určité hráče. Pokud zemřu a okamžitě začnu hrát sezónní arkádu, VŠICHNI stejní lidé tam hrají také! Všechna stejná jména ve stejném pořadí. Nemůžeme hrát různé hry na stejné mapě, protože ta sezónní má vylepšení, která v originále nejsou vidět. Takže to musí být boti, ne? Zábavná hra, ale nehrajete si s lidmi
TOOOOOOOOOOOOOVKAAAAA!!! Hned stahovat! Nej!
To je v pořádku, není tam mnoho doplňků, ale ten původní se mi líbí mnohem víc.
Tato hra se mi prostě líbí, protože můžete hrát zmrazené tesáky! A miluji ji, protože ve skutečnosti moje nejvyšší skóre je 23675, můžete také hrát původní snake.io a pro snake.io jsem ohodnotil 2 hvězdičkami a možná, že až uplynou pár dní, možná ohodnotím tato hra 5 hvězdiček!!! Miluji tuto hru, úžasnou hru všech dob v mém nádherném krásném životě. Konec.
Toto je nejlepší aplikace, kterou jsem kdy dostal, protože neexistují žádné závady a tato aplikace je tak návyková a zábavná
Hra je přesně jako slither, ale má mnoho problémů 1 musí mít reklamy 2můžete získat power-ups a je to na hovno, když máte skóre 50 000 a zabije vás někdo, kdo se právě zrodil a má rychlost a imunitu 3Říká vám lave recenze každé hry 5-10 (také proč tato recenze existuje) Pokud máte zařízení nižší třídy jako já, zaostává zejména tehdy, pokud máte velké skóre.
Hrůza
Nemyslím si, že tato hra je online. Můj partner a já jsme začali hrát. Chtěli jsme být ve stejné hale. Žádná možnost to udělat. Proč? Také jsem odešel a připojil se k hale na půl hodiny a nemohl jsem se dostat do jeho haly. Myslím, že když hrajete online, ve skutečnosti hrajete se skupinou počítačově generovaných hráčů. Koupil bych, kdyby měl možnost připojit se k přátelům. Hrajte raději mezi námi. Odinstalování. Ahoj.
Ahoj, když jsem to poprvé nainstaloval a dostal jsem se na to, nemohl jsem se hýbat a tak jsem zemřel. Zkoušel jsem se pohnout 70x😡😡, ale nešlo to!!! Dokonce jsem vypnul telefon a restartoval ho!!! Odinstaloval jsem to a pak to nainstaloval trvalo 18 hodin a nic se nezměnilo😡😡😡!!!Takže pro každého, kdo čte tyto komentáře, prosím zkontrolujte své zařízení. Protože nevím, jestli je to můj telefon nebo ne. Tak to prosím opravte, protože jsem to viděl hrát svou mámu a vypadá to docela zábavně. DĚKUJU
Velmi pěkná hra, ale chceme funkci, abychom ji mohli hrát s našimi přáteli☺☺
Je to superrrrrrrrrr!!!!!
Jdu na to a přímo uprostřed hry mi to přestane hrát. Vrátím se na to znovu načtené. Opravte to, prosím. 😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦
Stylist Girl: Make Me Fabulous Gündəlik fbmg
Dobrá zábavná hra, ale stále mě nenechává tlačit hrát...tlačit a sledovat reklamu...jen klikne a reklamu nepřehraje nebo mě nechá hrát, musím odejít a pak se vrátit, abych mohl hrát...mohu hrát pouze tehdy, když nestisknu tlačítko reklamy...pak když umřu, nenechá mě to oživit...kliknu, ale nic se neděje, musím stisknout x a začít znovu, prosím opravte....pak dám 5 hvězdiček. ..Děkuju
Skvělá zajíčka času
Ultra mega supr
Hodne dobre
Myslím, že bych se na této hře pravděpodobně stal závislým, nebýt toho příšerného, trackballového ovládání – které je zcela neintuitivní, stejně jako uvíznutí v levém dolním kvadrantu obrazovky, což vede člověka k otázce, zda je vývojář Southpaw, který nebral v úvahu pravoruké hráče. Udělejte ovládací prvek přetahovatelný po obrazovce – ano, jako Wormszone.io – a za chvíli se vrátím. Odinstalování.
Welcome back snakes! This release we are bringing you: -New Event: Snakes Among Us! -New snake skins! -Bug fixes and Optimizations!
Bavilo mé to ale uš ne
Prostě to udělej
Doporučuji
jeto skvělé ale malá mapa
Hra je zábavná a návyková, ale reklamy jsou směšné. Doslova musíte po každém kole (a někdy před AND po) sledovat reklamu delší než 30 sekund. Vím, že musí vydělávat peníze prodejem reklamního prostoru (nebo prodejem verze bez reklam), ale no tak!?! Tohle je prostě přehnané!!! Hra by se snadno zvýšila na 4 hvězdičky pouhým omezením opakujících se reklam. Aktualizace: Na moji recenzi reagovali prohlášením, že zobrazují reklamy, aby byla hra pro všechny hráče zdarma a aby byly povoleny aktualizace. Dobře. Ve své první recenzi jsem uznal, že je třeba být ziskovým podnikem. Ale pokud se mi číšník v restauraci snaží prodat dezert, neuspějí tím, že mi po každém soustu nalepí jídelní lístek do obličeje!!! Budu jíst někde jinde.
Falešný multiplayer
Je to super hra trošku seká ale je výborná!
Jen by mě zajímalo,,,,, myslím, že jsem jediný, kdo tuhle hru hraje😁😁,, zbytek je počítač.... Nehraješ s tím skutečným, i když jsi online,,, teď je to docela nuda .....
Skvělá hra doporucuju a navíc je fakt easy se dostat do top jedničky a už jsem hodnekrat byla první na serveru😀😀😀
Úžasná hra, 10/10 mnohem lepší než slither.io, upřímně, není to laggy a nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál 🎮🎯 jedna z mých oblíbených her kromě rostlin vs zombie, candy crush a uno 🦃🎈💕
Včera to bylo skvělé, tato hra se mi líbila. Teď je polovina mých skinů pryč a musím pro turnaj všechno předělat. Potřeboval, aby byl gobbler v hlavní soutěži umístěn na 30 něco. Většina mého pokroku je pryč. Naštěstí je moje nejvyšší skóre stále přesné. Jinak tuto hru pravděpodobně smaže, protože kdo ví, jestli se to bude i nadále dít.
Dlouho jsem to neměl, protože to nebylo zábavné, byly to roztomilé skiny, ale myslím, že kdyby sis mohl udělat vlastní skin, bylo by to lepší, z hudby mě bolí hlava a mapa je malá, takže ty nemám tolik prostoru pro pohyb. Reklamy jsou v pořádku, nic, co by mě moc neobtěžovalo. Stát se velkým je tak snadné, že je to jako hrát proti 1 ročnímu dítěti.
Je to dobrá hra ale celkem mě štve že tam je hodně reklam. Jinak hra zabaví 👍