Post by sweetbamecadazz on Feb 15, 2022 17:48:30 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
Bu oynadığım ən yaxşı oyundur. Bununla belə, onlar əyləncəli olduqları üçün deyil, əsasən "reklam problemində qəzəblənməməyə çalışın". Oyunlar sadədir və bəzən çətin olmaq üçün hazırlanmışdır, lakin könüllü video reklamlar naminə ucuz məmnuniyyət yolları ilə başa çatır. Zaman keçdikcə oyun hətta mükəmməl minə 500 sikkə verir. Oyun gözlədiyinizdən daha sürətli dövrə vurur, təxminən 26 səviyyə. Belə olan halda da qrafika yaxşıdır və onun potensialı var. Yaxşı oyun! Əgər reklamları sevirsinizsə, deyəsən?
Oyunlar əvvəlcə yaxşıdır, lakin sonra çox təkrarlanır
☺☺😊😀😀super super cox gozel coxxxxxxxxx😁😂😃😅😄☺😄☺
yaxşı idi, Reklamlara dözümlüdür, təkrarlama o qədər də çox deyil
Demək olar ki, bir neçə səviyyə (4/5/belə) oynadı və oyunu sildi. Hər səviyyədə reklam olduğu üçün onu oynamaq qıcıqlandırıcıdır. Yaxşı bir oyun hər səviyyədə qıcıqlandırıcı reklamlara görə xoş deyil.
Bu oyunu bəyənirəm və pop reklamlar qoymadığınıza görə təşəkkür edirəm
Bu yaxşıdır. Hələ reklam yoxdur, amma bunu bir az çətinləşdirə bilərsinizmi?
recharge-please-cheats 2.4.1 | MyGet
Hər səviyyədən sonra bir reklam var və bu, heç də çətin deyil. Reklamlar onu çox əyləncəli bir oyun kimi göstərir. Mən hazırda bu proqramı silirəm
Recharge Please! Teka-teki wcw
Xoşuma gəlir çox rahatladır amma xoşlamadığım şey bir az çətindir amma xoşuma gəlir bu oyunu yaxşı işlətdiyiniz üçün təşəkkür edirəm👍👍
Recharge Please! Teka-teki hyu
Heyrət! Vay
Telefonumu doldurmağa nifrət edirəm, lakin bu oyun məni LOL həvəsləndirir. Amma məndə olan problem odur ki, əsəblərimi yorur
Nanə oyunu amma çoxlu reklam var! Təəccüblü deyil ki, mən ondan qurtuldum...
Bu, əyləncəlidir və hər şey aydındır ki, bu səhvdir, yoxsa yox, amma 12-ci mərhələdə televizor üçün naqil o qədər də uzun deyildi və o, hər yerdə çaşqınlıq və qıcıqlandı!
çox reklam onsuz 5 saniyə oynaya bilər.
Bu oyun tez darıxırdı, amma pis proqram deyildi, sadəcə darıxdırıcı oldu. Gözləntilərim çox böyük idi.
Nazlı bədəlli
Bu oyunun bir çox əlavələri var. Əgər balaca uşaqlar bu oyunu oynayırlarsa, onlar x düyməsini basmağı necə bilirlər?
Bu, bir reklam platformasından bir qədər artıqdır, səviyyələrin heç bir problemi yoxdur, o cümlədən "mümkün olmayan" səviyyə 13.
Bu oyun hətta çətin deyil, mən ciddi düşünürəm ki, hər kəs bütün səviyyələri keçə bilər. Sadəcə hər kəsin oynaya biləcəyi faydasız proqrama vaxtım yoxdur. Hər şeyi daha yaxşı edən çətin şeydir. Amma bu oyunda yaxşı heç nə yoxdur. Və çoxlu reklam var, heç kimin buna vaxtı yoxdur.
Pis və pis oyun
Bu oyun asan yoldur. Və çoxlu reklamlar var. Ən azı 10 səviyyəni keçdim və heç bir problemi keçmədim. Asan buraxın.
Bir çox şərh səviyyələrin təkrarlandığını söyləyir. Səviyyələrdən razıyam. Mənim xoşum gəlməyən şey, hər səviyyədən sonra reklamlara baxmaq məcburiyyətində qalmağımdır. Mənə reklamı izləmək üçün düymə verilməsini sevmirəm, amma onu basmaqdan başqa çarəm yoxdur. Mən hər dəfə ondan uzaqlaşıram və onsuz da reklam baxmağa məcbur oluram. Biznes modelinizi düzəldin.
Bu pisdir, çünki onun parıltısı var və bu reklamlarda laggy görünmür və belədir!
Mən oyunu sevirəm, qrafika əla görünür və oyundakı səs onu telefona qoşulmuş kimi səsləndirir
Əladır amma çoxlu reklamı var Sadəcə uf
Star Chef 2: Restaurant Game Симулације cumc
Bu sizi qiymətləndirməyə məcbur edir və hər bir başqa səviyyədə reklam alırsınız.Ancaq hər hansı bir reklam deyil, sözün əsl mənasında heç kimin bəyənmədiyi axmaq reklamlardan biridir
Mən nəyisə qoşmağa cəhd etsəm, o qədər çaşqın olur ki, o, sadəcə olaraq çılğınlaşır və uğursuz olduğumu bildirir. Üstəlik, DAVAMLI reklamlar var və keçid düyməsi proqram mağazasını açmağa meyllidir. Və səhv etmədikdə səviyyələr çox asandır. DÖNÜŞ OYUN. BUNA VAXT İSTƏMƏYİN
Yaxşı oyundu, amma bir problem var idi. Necə ki, şarjı götürəndə hər yerə uçurdu. Və mən buraxardım və o yox olardı və yenidən başlamalı olardım. nə qədər yaxşı oyundur.
👌🏻
Çoxlu reklam, 5 kimi reklamdan sonra hər səviyyədən sonra bir reklam var
Mən oyunu sevirəm, amma çoxlu reklamları var
Kabel hüdudlardan kənara çıxmağa davam etdi və mənə çox vaxt itirdi.
Bu, əla oyundur, lakin bəzən 290 qızıl üçün eşşək olanda və siz sağ olun deyəndə, hələ də əlavə edin, əgər bunu görsəniz, oyunu oynamağa dəyər